OM OSS
 

Elin Aarestad
Solheimsnes


Fysioterapeut med lang erfaring fra sykehus og privat praksis. Har arbeidet mye gjennom gruppetrening, og har bred erfaring innen ortopedi, nevrologi, revmatologi, kvinnehelse, hjerte/lunge og treningsterapi/slyngetrening.
   
   
Jørgen Skarnes
Evensen


Fysioterapeut utdannet i Danmark. Tidligere toppidrettsutøver og befal i forsvaret. Erfaring fra rehabilitering, privat praksis og idrett. Har fokus på individuell og helhetlig behandling med utgangspunkt i en grundig undersøkelse. Har kompetanse innen nålebehandling og kinesiotape.
   
   
Ida Kvinge

Fysioterapeut med solid og bred erfaring fra kommunalt og privat regi, allmenn fysioterapi. Har master i klinisk fysioterapi med fordypning i ortopediske og revmatologiske lidelser. Jobber mest med plager fra muskel og skjelettsystemet, og rehabilitering i forbindelse med operasjoner. Jobber primært med individuelle behandlingsforløp. Har refusjonsavtale med kommunen.
   
   
- Sebastien Ruck

Mer info kommer. Oppstart 3. januar 2018.


 
   
   
Sigrid Fjell Nævdal

Yogainstruktør med utdanning fra YogaWorks YTT 200. Sigrid legger vekt på en trygg tilnærming til yoga med tilpasninger til den enkeltes behov. Timene hennes passer både for nybegynnere og de som allerede har erfaring med yoga. Sigrid instruerer yoga til både barn og voksne og arrangerer også yogaturer til Spania. Hun har en sterk interesse for yoga og vektlegger den gode effekten yoga kan ha på både kropp og sinn.
   
   
Madeleine Giske

Personlig trener fra Norges Idrettshøyskole. Er daglig leder i IL Sandviken Toppfotball og trener for Fana Fotball Damer (3. div.). Har spilt fotball på toppnivå i 13 år, samt på landslaget. Er opptatt av trening, kosthold og god helse. Har vært gjennom 6 kneoperasjoner og har selv erfart hvor viktig opptrening og fysisk aktivitet er for kroppen. Liker å motivere og hjelpe mennesker til å nå målene sine.
   
   
- Ida Hjorteset

Pilatesinstruktør med utdannelse fra Body Control Pilates. Ida er fasinert av den gode effekten Pilates kan ha, og hvordan en jevnlig praksis kan bidra til en mer funksjonell kropp. Hun har de siste årene reist jevnlig til London og kurset seg hos Body Control Pilates. I tillegg til å jobbe som pilatesinstruktør, underviser hun yoga. Ida er utdannet sykepleier og har mellom annet erfaring fra rehabiliterende arbeid.
   
   
 

.
Adresse
Øyjordveien 6
5038 BergenTelefon
55 95 06 50


E-post
post@sandvikenfysioterapi.no
_